Skip to content

Dostava

Sve knjige naručene putem našeg web-shopa moguće je platiti direktnom bankovnom transakcijom i pouzećem.
Nakon narudžbe i primljene uplate, knjige se mogu preuzeti kod nas u uredu (uz prethodnu najavu) ili dostaviti na vašu adresu. Preuzimanje na našoj adresi nije moguće ukoliko ste prilikom narudžbe odabrali plaćanje pouzećem. Troškovi dostave iznose 3,32 € (25,00 kn) neovisno o težini paketa, a za narudžbe u vrijednosti većoj od
33,2 € (250,00 kn)
dostava je besplatna. Sve naše pakete priprema i distribuira MBE logistika putem svojih partnera (GLS, DPD, Hrvatska pošta, In Time itd.).

Rok isporuke za naručene knjige za područje Republike Hrvatske je 3-5 radnih dana, osim za pošiljke koje se dostavljaju na otoke za koje ne postoje svakodnevne prometne veze. U takvim se slučajevima navedeni rok isporuke produžuje za 2 radna dana. U rokove isporuke ne računaju se dan zaprimanja narudžbe te subote, nedjelje, praznici i blagdani.
Kupac ima pravo na zamjenu isporučene knjige u slučaju kada je isporučena knjiga koja nije naručena ili ako je riječ o knjizi s kvalitativnim nedostacima. Reklamaciju je potrebno prijaviti na e-mail info@antipod.hr te knjigu potom s izvornim računom vratiti neoštećenu u roku od osam dana od dana primitka. U suprotnom nećemo moći prihvatiti povrat. Troškove zamjene snosi antìpōd.