Skip to content
Antipod_Logo_100puta300

Uvjeti poslovanja

Sve knjige naručene putem našeg web-shopa moguće je platiti direktnom bankovnom transakcijom i pouzećem.
Nakon narudžbe i primljene uplate, knjige se mogu podići kod nas u uredu (uz prethodnu najavu) ili dostaviti na vašu adresu. Troškovi dostave iznose 3,32 € neovisno o težini paketa, a za narudžbe u vrijednosti većoj od 33,2 € dostava je besplatna. Sve naše pakete priprema i distribuira MBE logistika putem svojih partnera (GLS, DPD, Hrvatska pošta, In Time itd.).
Rok isporuke za naručene knjige za područje Republike Hrvatske je 3-5 radnih dana, osim za pošiljke koje se dostavljaju na otoke za koje ne postoje svakodnevne prometne veze. U takvim se slučajevima navedeni rok isporuke produžuje za 2 radna dana. U rokove isporuke ne računaju se dan zaprimanja narudžbe te subote, nedjelje, praznici i blagdani.
Kupac ima pravo na zamjenu isporučene knjige u slučaju kada je isporučena knjiga koja nije naručena ili ako je riječ o knjizi s kvalitativnim nedostacima. Reklamaciju je potrebno prijaviti na e-mail info@antipod.hr te knjigu potom s izvornim računom vratiti neoštećenu u roku od osam dana od dana primitka. U suprotnom nećemo moći prihvatiti povrat. Troškove zamjene snosi antìpōd.
Antìpōd prikuplja osobne podatke kupaca samo u nužnoj mjeri za ispunjenje svoje obveze, za informiranje o novim i akcijskim proizvodima te za dostavu promotivnih materijala i unapređenje odnosa s kupcima. Antìpōd se obvezuje štititi osobne podatke kupaca u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka te se obvezuje da osobne podatke neće ni na koji način ustupiti trećim osobama bez pristanka kupca osim podataka koji su nužni poslovnim partnerima za izvršavanje dostave kupljenog proizvoda. Od ovog se izuzimaju slučajevi u kojima je Prodavatelj po valjanom nalogu ovlaštenih državnih tijela, u skladu sa zakonom, dužan dostaviti ili dopustiti uvid u osobne podatke kupaca. Kupac ima pravo zatražiti nadopunu, ispravak ili izmjenu netočnih osobnih podataka. Kupac u svakome trenutku može pisanim putem zatražiti trajnu ili privremenu zabranu korištenja svojih osobnih podataka.