Skip to content
Antipod_Logo_100puta300

Politika o kolačićima

Naša politika o kolačićima objašnjava što su kolačići, kako mi upotrebljavamo kolačiće, kakav izbor imate u vezi s kolačićima i kako možete pronaći dodatne informacije o kolačićima. Korištenjem ove web-stranice pristajete na upotrebu kolačića.
Što su kolačići?
Kolačić je informacija spremljena na vaše računalo od strane web-stranice koju posjetite. Kolačići obično spremaju vaše postavke, postavke za web-stranicu, kao što su preferirani jezik ili adresa. Poslije, kada opet otvorite istu web-stranicu, internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici, što omogućuje stranici da prikaže informacije prilagođene vašim potrebama.
Kolačići mogu spremati širok raspon informacija uključujući osobne informacije (kao što je vaše ime ili adresa e-pošte). Ipak, ova informacija može biti spremljena jedino ako vi to omogućite – web-stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koje im niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na vašem računalu. Zadane aktivnosti spremanja i slanja kolačića nisu vam vidljive. Ipak, postavke internetskog preglednika možete promijeniti i tako sami izabrati hoćete li zahtjeve za spremanje kolačića odobriti ili odbiti, obrisati spremljene kolačiće automatski pri zatvaranju internetskog preglednika i slično.
Kakve kolačiće upotrebljavamo i zašto?
Privremeni kolačići ili kolačići sesije uklanjaju se s računala po zatvaranju internetskog preglednika. Mi ih upotrebljavamo da omogućimo pristup sadržaju.
Trajni ili spremljeni kolačići ostaju na računalu nakon zatvaranja internetskog preglednika. Trajni kolačići ostat će na računalu danima, mjesecima, čak i godinama. Mi upotrebljavamo trajne kolačiće kako bismo bolje razumjeli navike korisnika, tako da možemo poboljšati stranicu sukladno vašim navikama. Ova je informacija anonimna – ne vidimo individualne podatke korisnika.
Kakav izbor imate u vezi s kolačićima?
Isključivanjem kolačića odlučujete da nećete dopustiti pohranjivanje kolačića na vašem računalu. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem internetskom pregledniku.
Imajte na umu, blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati ovu web-stranicu, no neke njezine mogućnosti možda vam neće biti dostupne.
Izmjene naše politike o kolačićima
Svaku buduću izmjenu svoje politike o kolačićima objavit ćemo na ovoj stranici. Molimo vas da povremeno posjetite ovu stranicu radi informiranja o mogućim izmjenama naše politike o kolačićima. Ova politika o kolačićima posljednji je put izmijenjena 20. rujna 2018. godine i zamjenjuje svaku drugu politiku o kolačićima koja je vrijedila prije tog datuma.
Kontakt
Sva pitanja, komentari i zahtjevi vezani uz ovu politiku o kolačićima dobrodošli su te ih možete uputiti na e-mail info@antipod.hr.